Over Onlinemarketing360.nl

Mijn naam is Hans de Bruin en werk als manager online marketing. Ik ben sinds 2006 professioneel actief met online marketing en heb in de loop der jaren heb veel te maken gehad met de online marketing branche in Nederland.

Ik heb altijd aan de “vraag” (of adverteerder) kant van de markt gewerkt en heb daardoor een goed beeld kunnen krijgen van het aanbod in online marketing dienstverlening.

Online marketing is enorm in ontwikkeling en de verschillende vakgebieden daarbinnen vragen steeds meer specialisatie. Bedrijven springen hier goed op in en bieden op de verschillende onderdelen deskundig advies.

Het is me altijd opgevallen dat er weinig overzicht is in de markt. Er zijn heel veel bedrijven zijn die online marketing diensten leveren. Denk hier aan grote professionele ‘all service’ bureaus met online marketing aanbod tot kleine gespecialiseerde bedrijfjes in bijvoorbeeld SEO.

Maar er is geen goed overzicht in de markt. Er is veel informatie maar geen goed overzicht wat er nu werkelijk aangeboden wordt. Door de vele specialistische termen is het voor de buitenstaander lastig in te schatten wat er nodig is en wat de mogelijkheden zijn.

Het aanbod is groot, maar voor de buitenstaander lastig om te filteren en te vergelijken wat er nu echt nodig is.

Met deze website probeer ik wat orde te scheppen om een goede keuze gemakkelijker te maken. Wat heb je nodig en welke leveranciers zijn er daarvoor in de markt? Hoe onderscheiden deze partijen zich en hoe zijn ze georganiseerd?

Werk je zelf bij een bedrijf wat dienstverlening aanbiedt rond online marketing en heb je interesse om ook op deze website vermeldt te worden? Graag, aanmelden is uiteraard gratis.

Interessant?